Arts & Crafts

Laat de fröbelaar in jezelf los en ontdek je verborgen talenten met allerlei workshops, masterclasses en demonstraties. Creëer, leer iets maken of kijk de kunst af van anderen. Bekwaam je in de stoere kunst van het houthakken, organiseer een lichtzwaardgevecht met je vers gevouwde Star Wars-origami en kalligraffiteer je een slag in de rondte. Of leer nou eindelijk eens zeefdrukken.

THE FABULOUS ARTS & CRAFTS AREA
Camp Moonrise prikkelt al je zintuigen, maar in ons arts & crafts-domein kun je pas echt helemaal losgaan met je fantasie. Jij maakt mede ons festival en waar jij mee naar buiten komt na een knutselsessie wordt deel van het programma. Dus hup, neem die zelfgemaakte lampionnen mee voor een lichtjesoptocht. Of maak je eigen drakenmasker. The sky is the limit, en de maan is je getuige. Maar je kunt hier ook workshops volgen. Wat dacht je van een masterclass vis fileren of een workshop ijzersmeden?

BAZAR
Ook onze bazaar is met veel liefde en oog voor sfeer en detail opgezet. In deze area vindt je allerlei bijzondere spullen. Zo zijn er goede wijnen, leuke gadgets en vinyl platen, maar ook een schoenpoetser, mooie vintagekleding en bijzondere kostuums. Er is zelfs een naaiatelier waar je zelf je kleding kunt versieren met glans en gekkigheid, plus een kapper en een visagist om jezelf te versieren, zodat je voor elk moment van de dag en elke area een passende outfit hebt. Of laat je helemaal gaan met groene glitters en tover jezelf om tot de rare bird die je diep van binnen altijd al was. Shine on you crazy diamond!