Cacao Ceremony

Cacao Ceremonies (by Jennifer Ann)
For Adults: Een Cacao Ceremony is een veilige manier om een connectie te maken met je hoogste potentie en levenspad, geïnspireerd op de gebruiken van oude culturen en inheemse volkeren als de Maya’s en Azteken. Tijdens de ceremonie mediteer je, doe je ademhalingsoefeningen, zing je en beweeg je, om zo tot nieuwe inzichten te komen.

For Families: We gaan spelletjes spelen, verhalen vertellen, liedjes zingen, dansen en duiken in de wereld van fantasie en magie! Ook zal er een heel speciaal brouwsel zijn van chocolade en kruiden, waarbij we onze eigen toverspreuken op loslaten om het daarna op te drinken. Hou je van spannende en nieuwe dingen? Of juist van indianen en gekke verhalen? Dan ben je klaar voor de chocolade reis. Je moeder, vader, tante, oom of ander groot mens mag mee!

Cacao-Yoga Ceremony ‘IN SYNC’ (by Anne Kittelman)
Cacao is de ultieme hartopener. En dat verbaast ons niks. Who doesn’t like chocolate? In deze cacao ceremonie worden al je zintuigen geprikkeld. Door muziek, meditatie, ademhalingsoefeningen wordt het drinken van de cacao-elixer een harmonieuze spirituele ervaring. Anne Kittelmann, ultieme kenner op het gebied van cacao-rituelen leidt je naar de cacaohemel en weer terug.

Program