Camp Ivanhoe
General Camping


Soort tent: Verras ons
Aantal personen: Aantal dat in de tent past
Soort bed: Zelf meenemen
Beddengoed: Niet aanwezig
Kluisjes: Aanwezig
Stroom: Bij de doucheruimtes
Licht: Sfeerlicht / Priklicht
Toilet: Toilettenblok
Douche: Meerdere Douches

 

Camp Ivanhoe
General Camping

Tot deze camping heb je toegang met je entreeticket. Om het nog duidelijker te zeggen: als je een ticket hebt gekocht voor Camp Moonrise mag je met je eigen tent drie nachten op deze camping staan. Heel gezellig.

Tickets voor drie dagen en drie nachten Camp Moonrise inclusief camping vanaf 107 euro per persoon koop je hier.

Overnachten op Camp Moonrise is meer dan alleen een plek om te slapen! Als het om accommodatiemogelijkheden gaat, is er op Camp Moonrise volop keuze. Er is voor ieder wat wils; van de General Camping genaamd Camp Ivanhoe tot het ultieme comfort van Camp Moonlake. We hebben tenten in alle soorten en maten, met of zonder meubilair, extra ruimte of extra rust. Kijk gerust wat rond op de andere campings naar mogelijkheden om een vooropgezette tent te boeken of zelfs een heel eigen camp te bouwen.

Maar hier op onze General Camping kun je gewoon je eigen tentje opgooien. Je weekender ticket geeft direct toegang tot deze camping. Camp Ivanhoe is centraal gelegen, binnen 5 minuten ben je waar je wilt zijn en heeft ruim voldoende plek om je eigen tent op te zetten. Festival kamperen zoals je het gewend bent maar ook weer niet: namelijk net wat mooier, net wat meer sfeer en ook wat ruimer en verzorgder allemaal. Come, Camp with Us.


Come, camp with us. Get your tickets here Book now