Moonrise Menu

Gilbert Kolff, Marnix Benschop & Dionne van Zijl

Tijdens de avonden eet je in The Greenhouse ons eigen volledig vegetarische menu, met het mooiste uit de buurt van Camp Moonrise geserveerd met een grootstedelijke twist. Met aan het roer twee van de tofste loslopende chefs uit Rotterdam.

Gilbert kookt met zijn bedrijf Fond al jaren achter de schermen de meest innovatieve menu’s op locatie, van Dutch Design Week tot in de Hortus in Amsterdam. Marnix reisde de wereld over, stond jaren aan het gastronomische roer van verschillende zaken in Rotterdam en besloot toen dat het tijd was voor een eigen zaak: Nixy & Lexy. Samen staan deze heren sterk en tijdens de pop-ups komt hun avontuurlijkste kant naar boven. Wij kunnen niet wachten.

Waar Dionne van Zijl aan het roer staat,  komt geen troep de keuken in. Je kan haar vinden in de duurzame keukens van As, Merkelbach en Bak, maar ook in pop-up keukens voelt ze zich thuis.

Binnenkort is het mogelijk om hier een tafel te reserveren!

Program