Shows & Spectacles

Prepare to be dazzled! Met dans, kleinkunst, komedie, vuur, lichtsculpturen en exposities – experimenteel, traditioneel of ritueel. Ontroerend, grensverleggend en in alle kleuren van de regenboog. Op een vaste plek of als pop-up performance. Doe mee aan interactief theater, een skippyballenrace of een wedstrijd sokworstelen. Of ga worstelen met een skippybal. Alles kan en alles mag. Het absolute hoogtepunt van het weekend is de Moonshow op zaterdagavond, een groots spektakel waar het hele festival ademloos toekijkt.

CABINET DE CURIOSITÉ
In dit lieve, kleine theater vieren we het merkwaardige, opvallende, wonderlijke, sprookjesachtige. Kijk je ogen uit bij spektakeltheater en dans, geniet van kleinkunst of luister naar verhalenvertellers. Je mag hier ook zelf een voorstelling opvoeren, want op Camp Moonrise vervagen de grenzen tussen performer en publiek. Wij laten ons graag verrassen door een mooi optreden of vurige voordracht.

THE ARENA
Spel verbroedert, dus we hebben groots uitgepakt met een heuse scheidsrechtersstoel, een omroeper, een scorebord en een tribune waarop je je vrienden en geliefden kunt aanmoedigen. Doe mee aan dance-offs, een parcours met handicap, of wedstrijdjes krat-stapelen, katapulteren of sokworstelen. Om elkaar daarna de hand te schudden en samen te proosten op het goede leven. Meedoen is belangrijker dan winnen……