Talks & Stories

Iedereen houdt van mooie verhalen. Ze zijn er in alle soorten en maten, actueel of eeuwenoud, voor en door het publiek. Voor zowel dromers als denkers is er genoeg om door geïnspireerd en gemotiveerd te raken, of het nu sprookjes of sterke verhalen zijn, verhalen over wetenschap, zelfkennis, het klimaat, liefde, voedsel of mindfulness. Dus droom weg bij die mysterieuze verteller middenin het bos, luister ademloos naar die ene ervaringsdeskundige, kom tot nieuwe inzichten of neem deel aan een boeiende discussie.

CHALK & TALK
In deze tent voeden we onze geest, met allerlei soorten verhalen. Hier staan we open voor elkaars ervaringen en leren we van elkaars fouten en successen. Er worden niet alleen verhalen verteld, maar ook nieuwe verhalen gecreëerd, want samen maken we dit festival. Dus kom luisteren naar verhalen van interessante sprekers over uiteenlopende onderwerpen, maar neem ook vooral deel aan een boeiende discussie. Al pratende leren we van elkaar.

MOONRISE LIBRARY
“Would you please please please please please please stop talking? Toe aan een mooi verhaal? Jij alleen met een boek? In onze bibliotheek vind je er een heleboel. Het is er heerlijk stil, zodat je heerlijk kunt wegdromen bij een historisch drama of griezelen bij een thriller. Oh wat is het fijn om een lezer te zijn! Neem vooral je eigen boeken mee en ruil ze hier om voor andere. Curiouser and curiouser!